0492 39 05 87  CONTACT

0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Dana Juwelier (danajuwelier.nl) draagt al jarenlang het officiële webshop keurmerk van Nederland!

Product was successfully added to your shopping cart.

Artikel(en) retourneren

1. Vergoeding aankoopbedrag

Als u niet tevreden bent met het door u besteld artikel(en), dan mag u het binnen 30 dagen na ontvangt retourneren aan ons. Voor ons is het belangrijk dat u in deze periode zorgvuldig omgaat met de producten en de e.v.t. verpakking zodat wij het product daarna opnieuw kunnen aanbieden.

Stuur een email naar support@worldofwatchstraps.com waarin u het volgende vermeldt:

- Uw naam
- Het bestelnummer van uw order
- Welk product (en) u wilt retourneren
- De reden van retour sturen
- Naar welk bankrekeningnummer wij het geld kunnen terugstorten

U kunt vervolgens het product in originele staat en indien mogelijk in originele verpakking terugsturen naar onderstaand adres. Wij zullen na ontvangst het door u betaalde bedrag terug storten op uw rekening. De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening.

H-B RETOUR
t.a.v. A. Slegers
Nieuwstraat 30a
5421 KP Gemert
Nederland

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

2. Omruilen van bestelde artikelen

Wanneer u een verkeerd artikel heeft besteld en dit wilt ruilen tegen een ander product is dit uiteraard geen enkel probleem echter verzoeken wij u dan om een email naar support@worldofwatchstraps.com te sturen waarin u het volgende vermeldt:

- Wat er mis is aan het door u ontvangen artikel
- Wat u graag wenst te ontvangen nadien u het geretourneerd heeft

3. Herroepingsformulier Consumenten

European Returning Consumer Form

4. Garantie

Complete horloges: 2 jaar vanaf aankoopdatum

Watch straps / bands: 3 maanden (coulance)

Neemt u alstublieft contact op met support@worldofwatchstraps.com indien u vragen heeft over de garantievoorwaarden van uw product. Wij staan altijd klaar om een passende oplossing te bieden voor ieder probleem of schade aan de door u bestelde artikelen.