0492 39 05 87  CONTACT

0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Dana Juwelier (danajuwelier.nl) draagt al jarenlang het officiële webshop keurmerk van Nederland!

Product was successfully added to your shopping cart.

Skagen heren

Skagen heren horloges

Bent u op zoek naar een nieuwe horloge met een elegant design? Bestel dan een horloge van het merk Skagen bij Danajuwelier.nl! De beste ontwerpers van Scandinavië en puur Deens vakmanschap zorgen voor de strak vormgegeven Skagen horloges van hoge kwaliteit. Skagen is de meest noordelijke plaats van Denemarken en de inspiratie voor het merk Skagen Denmark. Deze Deense plaats is bijzonder omdat hier de Noordzee en de Oostzee samenkomen, letterlijk, want beide zeeën, die in de ogen van hun toeschouwers vaak elk hun eigen kleur hebben, botsen met veel vertoon van golven op elkaar in. Afhankelijk van de stromingen en wind, wijst het puntvormige strand dus regelmatig in een andere richting. Skagen is een kleine, maar bruisende stad, die nog steeds erg veel kunstenaars aantrekt. Het licht dat over de zee en het verzandde landschap valt is perfect. Het maakt de stad luchtig en vrolijk. Het is dan ook heerlijk om te flaneren op de winkelstraat, langs de kleine galerieën met prachtige werken of gewoon in het zand bij de zee te zitten. De onbezonnen sfeer dwingt je om lekker te gaan zitten, te genieten van verse vis en brood, of van de beroemde Skagense vissoep. Straal dit fantastische gevoel dagelijks uit met een van onze Skagen herenhorloges. 

Bent u op zoek naar een horlogeband van Skagen. Neem ook eens een kijkje op Horloge-bandjes.nl, hier vindt u allerlei horlogebanden waaronder Skagen horlogebandjes. Wilt u ook de horloges zien van een van onze andere topmerken? Neem dan ook gerust een kijkje bij alle heren horloges op Danajuwelier.nl.

Heeft u vragen over een Skagen heren horloge of heeft u andere vragen omtrent het bestellen van een product bij ons? Neem dan gerust contact met ons op!

Van hoog naar laag sorteren

   

9 Item(s)

Van hoog naar laag sorteren

   

9 Item(s)