0492 39 05 87  CONTACT

0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Dana Juwelier (danajuwelier.nl) draagt al jarenlang het officiële webshop keurmerk van Nederland!

Product was successfully added to your shopping cart.

Online betalen bij DANA Juwelier

Op onze website kunt u kiezen uit meerdere betaalmethoden. Wij bieden in totaal zes verschillende betaalmethodes aan:

  • Betalen met iDeal internetbankieren
  • Betalen met PayPal
  • Betalen met Creditcard (Mastercard & Visa)
  • Betalen met Bankcontact Mister Cash
  • Betalen met Sofort Banking
  • Betalen met zelf vooraf overboeken

Betaalmethoden

iDeal

Veilig en direct betalen op het Internet. iDEAL is een nieuwe digitale betaalstandaard. Alle grote Nederlandse banken doen eraan mee. Als consument betaal je online je internet aankopen in de vertrouwde internetbankieromgeving. iDEAL staat gelijk aan digitaal pinnen: de betaling is direct van je rekening afgeschreven op de rekening van de winkel. Levertijden zullen korter worden door deze directe betaalmethode. iDEAL is net zo veilig als internetbankieren. Deze nieuwe betaalmethode herken je aan het speciale vignet. Dit vignet vind je terug bij de winkelinformatie. Kijk voor meer informatie op de site van iDEAL.

PayPal

PayPal (een onderdeel van eBay Inc.) is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vindt u op PayPal.

Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de verkoper. Daarna wordt het bedrag automatisch van uw eigen rekening afgeschreven. Uw aankoop kan zo snel naar u verstuurd worden. U hoeft dus geen geld te storten op uw PayPal-rekening. Tegoeden op de PayPal-rekening zijn probleemloos terug te storten naar uw bank. Uw financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Koper en verkoper ontvangen direct na elke betaalopdracht van PayPal een bewijs van betaling in de inbox. Wanneer goederen niet geleverd worden, dan kan PayPal bemiddelen tussen de koper en de verkoper. Het is gratis om een PayPal-rekening te openen. Met PayPal betaalt u gratis bij vele webwinkels in binnen- en buitenland. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden, zoals soms wel bij andere betaalmethoden het geval is.

Bankcontact Mister Cash

Mister Cash is de naam voor Belgische betaalkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als Belgische inwoner betalen bij diverse winkels, tankstations, drank of andere automaten. Daarnaast is het mogelijk om op internet er online betalingen mee te verrichten. Je kunt dan middels het nummer van de kaart en de vervaldatum een online betaling met Mistercash doen.

Sofort Banking

Sofort is een eenvoudige, snelle en veilige online betaalmethode op basis van online bankieren, en is vooral geschikt voor klanten buiten Nederland en België. Bij betaling met Sofort, wordt u geleid via een veilige verbinding met uw online bankrekening bij uw financiële instelling. Daar kunt inloggen met een PIN-code en de betaling bevestigen met een TAN.

Veilig en betrouwbaar betalen

Al het betalingsverkeer vindt plaats in een veilige en afgeschermde omgeving. Dit betekent dat u zich tijdens het gehele betaalproces in een zeer veilige en optimaal beschermde HTTPS omgeving bevindt. Uw gegevens worden volledig versleuteld voor de rest van het internet. U herkent een veilige betaalomgeving aan het groene slotje in de adresbalk van uw webbrowser (het icoontje kan er anders uitzien bij u):

Is het groene slotje bij u niet zichtbaar? Bij twijfel vragen wij u vriendelijk om altijd contact met ons op te nemen.

Vragen of opmerkingen?

Bij vragen, opmerkingen. klachten of twijfels kunt u ons altijd bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:30. E-mails worden doorgaans beantwoord binnen 24 uur. Kiest u alstublieft een van de onderstaande contactmogelijkheden om in contact te komen met ons:

E-mail support@worldofwatchstraps.com
Telefonisch +31 00 492 39 05 87
Langskomen in de winkel? DANA Juwelier, Nieuwstraat 30a, 5421 KP, Gemert, Nederland